Baby og småbarn

For påmelding til baby- og småbarnskurs, send en e-post til; hege@nls-romerike.no

Babysvømming- viktig informasjon om våre kurs


HVORFOR BABY- OG SMÅBARNSSVØMMING?

Babysvømming er gøy! Leken og kosen står i sentrum. Det viktigste er at barn og foreldre sammen opplever vannglede og trygghet over og under vann. Det praktiske målet for babysvømming er at små barn skal kunne svømme og beherske sin egen kropp i vannmiljø på et tidlig stadium. De fleste barn som deltar på babysvømmekurs dykker, men ikke alle vil eller kan. Dette respekteres. I vannet får babyen gjøre bevegelser som stimulerer og støtter opp om den naturlige bevegelsesutviklingen. Fortrolighet med vann kan forebygge drukningsulykker og vil etter hvert gjøre barnet mer selvhjulpen i vann.


Småbarnsvømming skal først og fremst være en aktivitet som foregår på barnets premisser. Målet er at barnet blir trygt i vannet. Vi leker inn dykking, hopp, stup, ”svømming”, samt elementær selvberging etter hvert. Opplegget bygger videre på babysvømming som er for barn mellom cirka 3 måneder og 2 år, men det er ingen forutsetning at man tidligere har deltatt på babysvømming.


Innstakskrav:

Barnet må ha fylt 3 måneder og veie 4 kilo ved oppstart. Vi tar ikke imot påmelding før fødsel.


Hvilket kurs passer for mitt barn?

Kurs 1 passer for barn fra cirka 3 måneder til 9 mnd.

Kurs 2 passer for barn fra cirka 8-9 mnd.  til 1,5 år.

Kurs 3 passer for barn fra cirka 1,5 år til 2 år.

På småbarnssvømming er kursene aldersinndelt.


Søsken på kurs:

Småsøsken kan delta i samme gruppe som eldre søsken forutsatt at vannet er varmt nok. Kursopplegget er tilpasset det eldste barnet, men man vil få tips fra instruktøren om øvelser som passer for det minste barnet. Hvert barn må ha med seg en voksen i vannet.


Voksne:

I de bassengene vi holder kurs er det tillat med en voksen med barnet i vannet. På Råholt bad er det tillatt med en voksen med barnet i vannet. Mot et ekstra tillegg i pris kan man betale Råholt bad kr 40,- for å være med inn som tilskuer.
OM NLS ROMERIKE KRETS


Norges Livredningsselskap Romerike krets arrangerer kurs i baby- og småbarnssvømming, livredning og  svømming og livredningskurs.


Vi gir søskenrabatt på cirka 30% av ordinær pris på våre kurs. Medlemskontigenten for søsken er på kr 90,- (ordinær pris 250,-). 

KONTAKT OSS


Strømsveien 58

2010 Strømmen

63 81 06 46

kontor@nls-romerike.no

www.nls-romerike.no

JOBBMULIGHETER I NLS ROMERIKE KRETS


Er du på jakt etter en deltidsjobb, og trives som fisken i vannet?  Da kan en jobb hos oss være noe for deg! Ta kontakt med oss i dag på; kontor@nls-romerike.noCopyright @ All rights reserved